تور های خارجی
سفر با جهانگیر گشت به سراسر جهان

تور اسپانیا 8 روزه

مادرید 3 شب بارسلونا 4 شب

کد تور : –

زمان برگزاری  تور : …………

شروع قیمت از : 11,990,000تومان +
1,990یورو

پرواز : –

خدمات تور شامل :

بلیط رفت و برگشت هواپیما
 

اقامت در هتل‌های ۴ ستاره با صبحانه
 

بیمه مسافرتی
 

ترانسفرهای فرودگاهی و شهری
 

ویزای شنگن
 

گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی
 
 

تاریخ شروع تاریخ پایان هتل ایرلاین قیمت
یک شنبه ۱۳۹۹/۱/۳
یک شنبه ۱۳۹۹/۱/۱۰
4 ستاره
ترکیش
از 11,990,000 تومان + 1,990 یورو

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا:

  • 1) اصل گذرنامه با امضا، به همراه گذرنامه‌­های قبلی 

    • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
    • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

    2) 3 قطعه عکس 3.5 * 4.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 3 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

    3) اصل و ترجمه شناسنامه

    4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

    • حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی  به همراه گواهی تمکن با مانده یکسان                
    • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است.)
    • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

    5) اصل و ترجمه سند مالکیت

    6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

    الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

    ب) وکلا: پروانه وکالت

    ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوق و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی

    د) بازنشسته­‌ها: حکم بازنشستگی، آخرین فیش حقوق

    ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

    و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تاسیس و آخرین آگهی تغییرات

    ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق

    ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

    • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

    7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.

    • فرم سفارت متقاضیان زیر 18 سال بایستی توسط پدر و مادر امضا شود.

    8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

    • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
    • حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر 12 سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری BLS الزامی می‌­باشد.
    • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر نزد آژانس باقی می‌ماند.
    • ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 100,000,000 تومان در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقباً اعلام می‌­گردد.
    • لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

دانستنی های مرتبط به تور

تور های مسافرتی و پکیج های سفر مرتبط

رزرو قطار اروپا

رزرو هتل در سراسر جهان

رزرو پرواز تمامی خطوط

رزرو کشتی کروز لوکس

نماینده فروش بلیت قطار های اروپایی و کشتی های تفریحی و لوکس کروز MSC در ایران

تلفن : 26410130-021
آدرس : تهران – خیابان شریعتی .خیابان ظفر(شهید دستگردی) .خیابان فرید افشار . بلوار آرش شرقی . خیابان دلیری (نونهالان) . نبش کوچه حیدری شماره 48 طبقه اول
ایمیل : contact@jahangirgashttours.com

  • تور ترکیه
  • تور دبی
  • تور فرانسه
  • تور اروپا
  • تور ترکیه
  • تور نمایشگاهی آسیا
  • تور های نمایشگاهی اروپا
بستن منو